Mark van Berkel, Marco van den Doel, Jan-Maarten Prevoo, Cis van de Louw, Brian Lens, Marcel-Jan Krijgsman, Thomas Bots, Joep van den Hoven, Nick Wong, Wilco van Maanen, Jeroen Odijk

DIKW Academy Alumni

Omdat je nooit bent uitgeleerd

DIKW Academy is het opleidingsinstituut van DIKW Intelligence

In 2019 hebben we de DIKW Academy Alumni opgericht, met als doel het levenslang leren te ondersteunen. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Zeker niet in het het vakgebied van data science, data engineering, business intelligence, artificial intelligence en data warehousing. Elk jaar komen er weer nieuwe inzichten bij. 

In de DIKW Academy delen we graag onze kennis van data science, data engineering, business intelligence, artificial intelligence, data warehousing en de laatste ontwikkelingen en technieken in het vakgebied met onze studenten en cursisten. Maar de nieuwste inzichten, de laatste ontwikkelingen en technieken brengen we ook gelijk in de praktijk.

Kennis delen zit in ons DNA en dus passen wij continue de opleidingen aan en delen we de nieuwste technieken en methoden. Jij wilt natuurlijk niet achter raken en ook de nieuwste technieken in jouw werkveld in de praktijk brengen. Een vervolg opleiding, training of bootcamp is de manier om up-to-date te blijven met de nieuwste inzichten en ontwikkelen in het intelligence en data landschap. 

Je hebt een opleiding, training of bootcamp bij ons gevolgd. Wellicht smaakt dit naar meer of ben je nu nog wel even bezig om alles goed in de praktijk te brengen. Er komt een moment dat je meer wilt weten en dat je meer wilt leren. Omdat je een opleiding, training of bootcamp in onze academy hebt gevolgd ben je alumni van de DIKW Academy. En wij zijn trots op onze alumni en daar doen we graag iets extra’s voor.

Daarom bieden wij jou als DIKW Academy Alumni lid 10% korting aan op elke volgende opleiding die je boekt via ons.

Om je kennis en kunde te laten zien voeg je de opleiding heel eenvoudig toe aan je LinkedIn profiel. Klik op de onderstaande knoppen en je komt meteen op de pagina (vergeet niet het vakje ‘deze kwalificatie verloopt niet’ aan te vinken).

Certified Data Science Professional (CDSP)

LinkedIn button

Certified Data Engineering Professional (CDEP)

LinkedIn button

Schrijf je in als DIKW Academy Alumni