Wij helpen jouw organisatie aan analytische skills!

Mensen zijn de spil bij het creëren van waarde met slimme analytische toepassingen.

Het is nuttig om jezelf altijd af te vragen of je een training binnen of buiten de muren van jouw organisatie wilt laten verzorgen. Bij incompany-trainingen hoeven medewerkers de deur niet uit. Dit betekent ook dat ze minder tijd kwijt zijn aan het reizen van en naar de leslocatie.

Bovendien bieden incompany-trainingen meestal de mogelijkheid om de scholing beter te laten aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden. Maatwerk met praktische waarde is een groot voordeel van incompany-trainingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van incompany-trainingen op maat om aan de specifieke behoeften van jouw team te voldoen.

Met onze In-Company trainingen kan jouw team in hun vertrouwde werkomgeving trainen, wat zorgt voor maximaal rendement. Onze ervaren trainers passen de training aan op basis van de behoeften en vaardigheidsniveaus van de cursisten, zodat zij de kennis en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om hun werk nog beter uit te voeren.

 

Wij hebben sinds onze oprichting in 2010 al honderden cursisten geholpen met meerwaarde creëren door inzet van slimme data oplossingen.

Als full-service data science solution provider helpen wij bedrijven in diverse branches een bredere analytische speler te worden. Investeren in mensen is een noodzakelijke en waardevolle stap op weg naar het effectiever en efficiënter inzetten van data science en business intelligence oplossingen. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jou organisatie.

Bel mij