In Company training data

Binck Bank

Certified Data Science Professional training voor het hele BI-team

 De initiator bij Binck Bank twijfelde bij aanvang of ze de hele groep (van 12 mensen) deze training zou laten volgen, of alleen haar drie topanalisten. Ze besloot het eerste te doen en de hele afdeling mee te nemen op dit datagedreven pad van data science. Dat maakte de training zeer succesvol voor het hele team. 

Na de training was ze erg blij met deze beslissing.
Met name het feit dat de data warehouse en BI specialisten nu beter begrepen met welke vragen en uitdagingen haar analisten zaten werd als zeer waardevol ervaren.


Dus ook hier geldt dat een in-company training heel succesvol kan zijn juist omdat je uit je dagelijkse praktijk komt en met je collega’s en vakspecialisten samen de mogelijkheid hebt een aantal zaken te onderzoeken waar je eigenlijk niet aan toe komt in de hectiek van alledag.


Tijdens de opdracht voor de cursus bleek de combinatie van data engineers en data scientists zeer effectief en daarmee werden de opdrachten eigenlijk ook gelijk de businesscase voor de gehele opleiding! De opdrachtgever was zeer verrast door de directe toepasbaarheid van de eindopdrachten in de praktijk.


Een aantal van de opdrachten intern doorontwikkeld is tot werkende toepassingen voor de bank. Dit is de kracht van een in-company opleiding met een groep specialisten die weet te presteren en het geleerde in de praktijk te brengen. 


De kracht van de opleidingen van DIKW Academy zit hem in de combinatie van leren en doen. Door de praktijkgerichte aanpak kun je direct aan de slag en onder begeleiding van een door de wol geverfde data scientist van DIKW zijn de opdrachten direct waardevolle data producten voor je organisatie.

Bel mij