Hoe word je Data Engineer?

De leerroute tot data engineer bestaat uit 3 cursussen. Hieronder vind je een korte omschrijving van de cursussen. Je kunt je per cursus aanmelden, maar ook voor de hele leerroute in één keer. 
Heb jij al ervaring met, of kennis van data engineering? Onze docenten nemen graag met jou contact op om jouw leerroute te optimaliseren. 

Programmen in Python voor data analyse
Tijdens deze driedaagse training leer je de basisvaardigheden om met Python te werken, van data bewerken tot visualisaties maken.
DIKW Academy Programmeren in Python voor data analyse

Als je nog geen ervaring hebt met Python of data engineering, is het verstandig om te beginnen met de cursus programmeren in Python voor data analyse. Python heeft een relatief eenvoudige syntax en wordt aanbevolen voor analisten die de overstap naar programmeren en data science willen maken. Tijdens deze driedaagse data science training leer je de basisvaardigheden om met Python te werken, van data bewerken tot visualisaties maken.

In de CDEP ga je hier verder mee aan de slag.

Certified Data Engineer
Met deze data engineering opleiding doe je praktische kennis en kunde op voor het data engineering tijdperk van morgen.
DIKW Academy Certified data engineer professional

Heb jij de cursus data analyse in Python gevolgd, of heb je al ervaring met Python, dan is deze opleiding jouw vervolgstap.

In deze 12 weekse opleiding leg jij de basis voor jouw carrière als data engineer. 

Je krijgt een introductie in de concepten die er toe doen in het data engineering vakgebied. De modules die dan volgen zijn een mix van theorie en praktijkopdrachten. Met behulp van voorbeeldcode kun je de eerste stappen maken als data engineer, daarna ga je al snel zelf aan de slag om je eigen code te ontwikkelen. Alle voorbeelden en het cursusmateriaal zijn direct bruikbaar. Ook na de cursus is al het materiaal een waardevolle asset waardevolle asset als ‘snel starter’ voor je nieuwe data engineering projecten!

AI Bootcamp
Leer meer over deep neural networks en de toepassingen in kunstmatige intelligentie.
DIKW Academy Artificial IntelligenceI Bootcamp


Ben jij certified data engineer en wil je meer weten over deep neural networks en hun toepassingen in artificial intelligence? Dan is deze cursus bedoeld voor jou.


Idealiter ben je bekend met een aantal machine learning technieken en met ingebouwde API’s in een van de grote clouds (Google, Azure, AWS). 

In de cursus behandelen we real-world vraagstukken zodat je deze ook kunt uitvoeren op je eigen datasets.

 

Bel mij