Mark van Berkel, Marco van den Doel, Cis van de Louw, Jan-Maarten Prevoo, Brian Lens, Marcel-Jan Krijgsman

Wie zijn wij

DIKW Academy staat voor vakmanschap en ondernemerschap

De beschikbaarheid van informatie neemt exponentieel toe. De overvloed aan informatie vereist een goed doordachte, continue en systematische aanpak, behandeling en analyse van deze informatie. Dit met als doel om bedrijfsmatig, competitief en/of strategisch voordeel te behalen. Data gedreven besluitvorming speelt in toenemende mate een belangrijke rol in de bedrijfsvoering. Organisaties die in staat zijn om systematisch data en informatie om te zetten in kennis en wijsheid, zullen sneller en effectiever tot betere besluitvorming komen.

DIKW Academy is het toonaangevend opleidingsinstituut van DIKW Intelligence

DIKW Academy heeft tot doel het leveren van hoogwaardige opleidingen en trainingen op het gebied van Intelligence. Naast open opleidingen verzorgt DIKW Academy ook in-company trainingen op maat gemaakt voor uw organisatie.

DIKW is een organisatie waar mensen graag bij willen werken. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door de 3 P’s: Puur, Prettig en Professioneel. Dankzij de ruime ervaring in het vakgebied, persoonlijke betrokkenheid en toewijding leveren onze docenten keer op keer vakmanschap. Continue investering in kennis, ondernemerschap en innovatie staan centraal bij DIKW. 

Heb je vragen over een van onze opleidingen?

Neem contact op Hugo Koopmans

Telefoon: +31643106780

E-mail: hugo.koopmans@dikw.com