Marco van den Doel, Jan-Maarten Prevoo, Cis van de Louw, Brian Lens, Marcel-Jan Krijgsman, Thomas Bots, Wilco van Maanen, Jeroen Odijk, Hugo Koopmans, Wim Lubbers

Opleidingen

Ons aanbod aan opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van data science, data engineering, artificial intelligence en data analyse

Ons aanbod opleidingen en trainingen op het gebied van data science, data engineering, artificial intelligence en data analyse bestaat uit cursussen van verschillende duur en intensiteit.

Workshops

We hebben workshops in de aanbieding van 1 dag, bijvoorbeeld op het gebied van Agent Based Modelling, processmining of text analyse. In 1 dag maak je kennis met de specifieke techniek en doe je praktijk ervaring op de tool of techniek in een praktische case. Datasets zijn online beschikbaar of je neemt je eigen dataset mee en kunt daarmee aan de slag. 

Wij richten ons op praktijk toepassing van de methoden en technieken die we onderwijzen.

Meer daagse trainingen

In de meer daagse trainingen (meestal 3 of 5 dagen) kunnen we een stapje verder gaan. In deze training dompelen we je helemaal onder in het onderwerp. 

Intensieve opleidingen

In de Certified Tracks van 12 dagen gaan we helemaal los ! In twaalf dagen data science of data engineering kunnen we het hele vakgebied overzien en veel verschillende onderdelen aan bod laten komen.

Voor de Certified Tracks geldt dat de meerwaarde echt zit in het samen doen, met je eigen data aan de slag gaan en in de praktijk met een ervaren cursus leider als begeleider leer je echt concrete skills en vaardigheden in de wereld van data science, data engineering en artificial intelligence.